WiFi for Business

Social media is vandaag de dag niet meer weg te denk uit het bedrijfsleven, het is namelijk een handige netwerktool maar bovenal een waardevolle marketingtool. In bijna elke branche wordt social media veelvoudig gebruikt om reclame- en promotiecampagnes op te verspreiden. Het verkrijgen van ‘likes’ of ‘volgers’ is een ware battle.

Mede doordat de vraag sterk groeit vanuit de consument om gebruik te maken van gratis WiFi heeft WiFi for Business daar een product naar ontwikkelt. De WiFi for Business SmartBox!

De SmartBox wordt gekoppeld aan de internetverbinding en aan een (mogelijk bestaand) WiFi netwerk welke fungeert als ‘sleutel’ tussen de klant en het internet. Als klanten op internet willen zullen ze een like moeten achterlaten op de Facebookpagina of volger moeten worden op Twitter. De klant maakt gebruik van WiFi en de ondernemer heeft een like of een volger erbij. Voor klanten die geen Facebook of Twitter hebben is het ook mogelijk toegang te krijgen door een e-mailadres achter te laten.

Inlogmogelijkheid is dus voor mensen met Facebook, Twitter of e-mailadres.

Terugkerende bezoekers

Komt uw klant u een volgende keer bezoeken? Uw klant zal dan een check-in (het delen van de locatie) achterlaten op Facebook.

Optimale klantbinding

Deze professionele WiFi-oplossing zorgt voor een optimale klantbinding via social media en dit zal uw online positie verbeteren.